Studio J.I.M. _ Collaborative Space

This is the view from my new creative home. Jim, Mark and I are sharing a space in the heart of Vancouver’s China Town and we are loving it, the location is alive and the space we are in is turning into a great little spot for design and illustration. I didn’t include any interior shots as it is looking very creative – if you know what I mean.viewfrom_jim_studio.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s